Post by sausitotathe on Feb 7, 2022 2:18:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ више злата хак ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
Мрзим то што је робот који кува омг то је тако глупо 😠😡😤
Ова игра је најбоља коју сам икада играо и свиђа ми се ова игра
не знам за ову игру коју сам играо једном када сам хтео да избришем игру, али када ћу играти сигурно ћу вам рећи
То је тако лоша игра 😔 Ваша графика је тако лоша
нето споро
Шта је са овом апликацијом. То је губљење новца, момци. ова апликација се не може инсталирати на мој телефон па дајем 5 од 1. Желим побољшање у овој апликацији.👎👎👎👎
Стварно сам зависник, али они имају само неколико нивоа......
Фабулоуис ово је као тркачки ауто ако је брзина сервирања најбоља резултати су најбољи.,👌😊😊
Block Puzzle Gem: Jewel Blast ปริศนา fmwa
Графики која није изазовна недостаје сјај
Волим ову игру зато што јој дајем 4 звездице, то је зато што је понекад веома изазовна и што више нивоа идете то је све теже, а понекад се заглавим на истом нивоу, али то је добра игра. Бургер схоп 1 је прилично феноменалан али добра игра
Ово је моја омиљена игра кувања. Волим звуке попут пржења помфрита, звука сипања соде, цврчања меса итд, и свиђају ми се ликови. Заиста се надам да ће их бити. Бургер Схоп 3! 😍
Ова игра је била заиста невероватна. У овој игри постоји много нивоа који подстичу да се игра и заврши ниво.
Дајем 5 звездица јер је ово заиста добра игра и заиста је интересантна! Довољно да што више будете на нивоу, то би могло бити мало тешко, и даље је стварно забавно, а ја и даље завршавам ниво са савршеним резултатом!
белло
Превише огласа, да бих прешао на следећу фазу, морам да гледам закључани оглас који не могу да прескочим.
То је веома глупа игра. ово је најгора игра коју сам икада видео 🤨🤨🤨. Ниједно тело не игра ову игру
Burger Shop 2 Казуални mlb
Постао сам ЗАВИСАН о овој игрици. Победио сам сваки ниво у режиму приче. Сада идемо даље да видимо како изгледа овај стручни режим. Немам притужби. Уживао сам у овој игрици и планирам да наставим да играм! 💛Хвала
мрзим ову игру... превише реклама које се појављују сваки пут када завршим ниво. то је такоооо досадноггг😠
Добра је игра, свиђа ми се😊 али када играм ову игру превише ми је досадно 😟😟 зато ти дајем 3 звездице ⛥⛥⛥
Превише изазовно. Веома узбуђен
Мислим да је ова игра била веома стресна откако сам завршио режим приче, иако је све време била веома тешка. Осим тога, има заиста супер ажурирања!
Ова игра је веома раситна не преузимајте је уопште 😡😡😡😡
Тако досадно, а не зависност уопште
Одлична!
Сјајно. Веома заразна. Вреди купити целу игру.
Преузео сам ову апликацију пре неког времена и када покушам да је отворим, систем је да нешто пође наопако и преузимао сам је изнова и изнова, али до сада нисам у могућности да играм ни један ниво, помозите ми са овим, заиста желим да играм ова игра
Дао бих петицу, али тренутно имам проблема са игром. Неће однети предмет до купца, он се заглави испред њиховог мехурића, а онда се купац наљути и одлази. Синоћ је добро функционисало.
Обожавам ову игру са малим огласима у којима игра додаје и забавна! Не могу престати да га играм. Обавезно преузмите ово! Осим тога, ниједна куповина у апликацији није савршена. О волим да је играм. Кориштење је врло једноставно и није дуго, а његово узнемиравање вам омогућава да радите ствари.
Ова игра је веома изазовна
Можете ли престати са огласима
Када сам почео да играм ову игру осећао сам се тако досадно и када сам прешао преко 50 нивоа веома сам заинтересован за игру. Завршио сам све нивое укључујући и екстремно тешке
Ови драгуљи су веома добри и. Амегин, стварно сам волео драгуље
Добро, уживам много у некој фази задаци су ипак
Одлична игра. Неколико предлога... учините да се прелив за ранч и сенф лакше разликују. Много пута сам их збунио, можда због играња на мом телефону са малим екраном. Такође имам проблема са притиском на тачна дугмад за робота.
Волим ову игру. Свиђа ми се како вам даје до знања ако погрешите. Графика је сјајна.